Her er du:
Forside » Børnehaven Spiren
Børnehaven Spiren - logo

Velkommen til Spiren

Velkommen i Spiren

Spiren er en tryg, rummelig og nærværende børnehave med en tæt samarbejdende personalegruppe. Vi er et smilende personale, som har benene plantet solidt i mulden og hvor glæden ved arbejdet med børn, natur og bevægelse gerne skulle stråle ud af os. Spiren er resultatet af en drøm og et håb om en børnehave i Odsherred, som spejler sig i Nr. Asmindrup Friskoles værdier. Vi ser os selv som  ”en stor familie”.

Børnehaven er et sted, hvor man som familie tager ejerskab på sit barns børnehaveliv. Man føler sig hjemme og har lyst til at være med til at løfte i flok.

Spiren har særligt fokus på leg, bevægelse, udeliv, glæde og plads til begejstring. Vores førsteprioritet er altid, at dit barn er i trivsel og oplever at ”spire” i det gode børnehaveliv.

I Spiren har vi plads til ca. 40 børn fordelt på 2 stuer på tværs af alder. Alt afhængig af aktiviteten, deler vi børnene op i grupper eller på tværs af årgangene. 

 Børnene spirer og udvikles i deres samarbejde på kryds af aldre, de store lærer bl.a. at hjælpe, tage hensyn. De små ser op til de store, spejler sig og får lyst til læring. 

 Nr. Asmindrup Friskoles pædagogiske profil

Kontakt Børnehaven på telefon 61 400 691

Har du spørgsmål til os i Spiren eller vil du indskrive dit barn, så kontakt skolen eller leder af børnehaven Nethe Johansen på
Spiren@nr-asmindrup-friskole.dk
Du er  velkommen til at ringe til børnehaven.

ÅBEN
Mandag til torsdag kl. 6-17
Fredag fra kl. 6-16.30

Lukket

Mellem jul og nytår.
3 dage før påske 
Dagen efter Kristi himmelfart 
grundlovsdag

 

Spiren på Facebook