Her er du:
Forside » Nr. Asmindrup Friskoles Støtteforening

Nr. Asmindrup Friskoles Støtteforening

Hver for sig er vi stærke, sammen er vi endnu stærkere

Støtteforeningen er en non-profit forening, som gennem støttebeviser, donationer, sociale aktiviteter og frivilligt arbejde vil finde præcis den mængde penge der skal til, for at børnene kan komme på studietur, udflugter, til sociale arrangementer og have tidssvarende it-udstyr og inventar.

Bestyrelsen består af frivilligt engagerede forældre, der mødes henover året til en hyggelig snak om, hvilke opgaver vi hver især ønsker at byde ind på, og hvilke ideer vi har til udviklingen af Friskolens Støtteforening.

Er du interesseret i at vide mere om bestyrelsen og det arbejde, der optager os i øjeblikket, så kontakt os gerne. Det gælder også hvis du har spørgsmål eller gode ideer der kan indbringe midler til børnene.

Ingen kan alt men alle kan noget

Både elever og lærere kan ansøge støtteforeningen

Bliv en en del af et unikt fællesskab, der arbejder målrettet på at skabe værdi og glæde blandt en masse dejlige børn på Nr. Asmindrup Friskole

Alle børn og voksne på Nr. Asmindrup Friskole

Bliv medlem af støtteforeningen

Bliv personligt medlem for kun 100 DKK årligt

Virksomhedsstøttebevis for 800 DKK årligt

Medlemsskab gælder et år ad gangen, og følger kalenderåret. Indbetal til Sparekassen Sjælland, Reg.nr. 0539 Konto nr. 0000192937 og noter navn, adresse, telefon nr. og e-mail på din indbetaling

Du kan både indmelde dig, dit barn/dine børn, familie og venner i Støtteforeningen

Vi har bl.a. støttet indkøb af itudstyr, nye møbler til 0.klasse og vi støtter hvert år 8. klasses studietur. Vi yder ikke støtte til den daglige drift af skolen.

Du kan støtte ved medlemskab og ved at købe “friskole-merchandise” til sympatiske priser.  Det synliggør Friskolen i din fritid, på jobbet, blandt venner og familie. Vi tilbyder blandt andet lækkert træningstøj, tshirts og hættetrøjer.