Kontor: 5932 8101- primært fra kl. 8-14
SFO:    2148 4645 Juniorklub 3071 4645 Pedel: Ronny Froggaard  4055 4560

Udeundervisning

Børn lærer bedst gennem både oplevelser, handling og forståelse - helhedslæring.Udeundervisning er en vigtig del af den daglige undervisning på Nr. Asmindrup Friskole. I udeundervisningen  får eleverne mulighed for konkret læring gennem oplevelse og handling. I klasseværelset tilføres den sidste læringsform - forståelsen idet eleverne lærer om det de laver udenfor. Natur og Miljø har i november 2011 arbejdet med temaet "børn og natur".
Forside Om Friskolen Indskrivning, priser, skolekort m.v. Ansatte Undervisning Lektiekalendere Udeskole Skema, ferieplan og aktivitetskalender Forældreopgaver Traditioner i årets løb SFO og juniorklub Video Bestyrelse, støtteforening, referater m.v.