Støtteforeningen  Hvis du vil være med til at støtte op om Friskolen og Asmindrup, kan du med fordel melde dig ind i støtteforeningen. Her kan du bl.a. også købe tøj, tasker og caps med Friskolens logo. Se mere på støtteforeningens hjemmeside på http://www.nr-asmindrup- friskole-stoetteforening.dk/  Støtteforeningen har til formål at støtte friskolen økonomisk. De økonomiske midler findes blandt andet ved, at forældrene varetager forskellige opgaver, som tilbydes til støtteforeningen, eksempelvis hjælpeopgaver på Grøn Koncert, praktiske opgaver m.m.
Kontor: 5932 8101
SFO:    2148 4645 Juniorklub 3071 4645 Pedel: Ronny Froggaard  2367 4645
Forside Om Friskolen Indskrivning, priser, skolekort m.v. Ansatte Gruppestruktur Nyhedsbreve og info fra skolen Undervisning Lektiekalendere Udeskole Skema, ferieplan og aktivitetskalender Forældreopgaver Børnehaveklassen SFO og juniorklub Traditioner i årets løb Video Bestyrelse, støtteforening, referater m.v.