Kontor: 5932 8101- primært fra kl. 8-14
SFO:    2148 4645 Juniorklub 3071 4645 Pedel: Ronny Froggaard  2367 4645

Friskolens SFO  -   tlf. 21 48 46 45

Vi har altid telefonen på os i SFO tiden.

Man-tors 13.30 -16.30 og fredag 13.30 - 16.00.

Morgen SFO - inkluderet i skolepengene, åbner kl 6.30 og forsætter til 8.00 For nogle børn kan SFO allerede starte om morgenen, hvor de bliver modtaget af Ulla, som har morgenåbningen. Der serveres morgenmad for de børn, som ikke har spist hjemmefra. Maden består af enten havregryn eller grød, med rosiner og mandler . Vi sørger for at give børnene en hyggelig morgen, så alle får en god start på dagen. Eftermiddags SFO- kræver tilmelding og betaling. Personalet har på skift forskellige ansvarsområder, og børnene bliver krydset ind eller streget ud hos den voksne, som netop har ansvaret for registrering af de børn, som skal være i SFO den enkelte dag. Mandag er fast spilledag, hvor mange af børnene vil være at finde i sofaen med deres Ipad eller anden spillemaskine. Ellers vil der være mulighed for eksempelvis at gå på boldbanen og spille stikbold eller anden leg sammen med en voksen.   Der er ydermere rig mulighed for hulebyggeri imellem de omkringliggende træer,  eller måske lege rollespil med SFO-ens hjemmelavede rollespilsvåben .   Man vil også kunne lege i puderne i tumlerummet, bygge med lego, gå i stillerummet og hvile ørerne eller komme enten i ”musehullet” eller på et udendørs "grønt værksted" og lave kreative ting og sager.  Alt efter hvad vi planlægger de enkelte uger. Klokken 14.30- 15.15 serveres eftermiddagsmad i form af et lille let og sundt måltid, forberedt og serveret af børnene selv sammen med den voksne, som har ansvaret for dette. FØDSELSDAGE fejres én gang om måneden, hvor eftermiddagsmaden kan bestå af is, pandekager, pølser eller noget andet lækkert.                       Når børnenes dag slutter i SFO, huskes der at blive sagt farvel, og den ansvarlige vil sørge for, at barnet bliver streget ud på listen.
Ulla Mortensen
Morgen SFO
Forside Om Friskolen Indskrivning, priser, skolekort m.v. Ansatte Gruppestruktur Nyhedsbreve og info fra skolen Undervisning Lektiekalendere Udeskole Skema, ferieplan og aktivitetskalender Forældreopgaver Børnehaveklassen SFO og juniorklub Traditioner i årets løb Video Bestyrelse, støtteforening, referater m.v. SFO og juniorklub